Gezond zijn voorop!

Een ooglidcorrectie uitvoeren bij uw huisarts

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Voorheen was dit alleen mogelijk bij een dure privékliniek, maar via Huisartskliniek kan dit nu ook gewoon bij een cosmetisch huisarts. Wel zo veilig, en vertrouwd.

Ooglidcorrectie laten uitvoeren

Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt kiezen vrouwen (en mannen) ervoor om een ooglidcorrectie te laten verrichten. Ook omdat het kan helpen als men last heeft van vermoeide ogen. Door middel van een kleine ingreep kan snel overtollig vel worden verwijderd waardoor men geen last meer heeft van hangende oogleden.

Dit heeft als gevolg dat men geen hoofdpijn meer zal ondervinden van de zware oogleden. Een prettig gevoel dus.

Ooglidcorrectie vanuit esthetisch oogpunt

Natuurlijk laten de meeste vrouwen een ooglidcorrectie behandeling verrichten om er weer jaren jonger uit te zien. Van alle ingrepen heeft deze namelijk misschien nog wel het meeste effect. Wanneer de ogen weer mooi zichtbaar zijn zal direct je uitstraling een stuk verbeteren en je er vele jaren jonger uitzien.

Veilig bij uw eigen huisarts

Huisartskliniek onderscheidt zich door niet huisartsen in heel Nederland speciaal op te leiden tot cosmetisch arts. Zo hoeft u niet eerst naar een kliniek aan de andere kant van het land, waar u ook nog eens wordt gepresenteerd met een hoge rekening.

De prijzen bij Huisartskliniek liggen standaard een stuk lager en kosten standaard 650 voor twee oogleden. Hiermee is Huisartskliniek vele malen goedkoper dan plastisch chirurgen, terwijl we toch de kwaliteit bijzonder hooghouden.