Gezond zijn voorop!

Afvallen met hulp

Het is zo makkelijk gezegd…. Wil je afvallen? Dan moet je gewoon anders eten! Maar in de praktijk blijkt dit toch sneller gezegd dan gedaan.

Hongergevoel

Je start met volle moed maar dan komt plotsklap dat hongergevoel, hoe ga je daar mee om?

Vreetbuien

Tijdens het afvallen gaat je leven gewoon door en dat loopt uiteraard niet altijd op rolletjes, ieder mens heeft af en toe een tegenslag te verwerken. Alleen als je aan het lijnen bent kan dit een vreetbui veroorzaken. Hoe voorkom je die vreetbui?

Jojo-effect

En als je dan al een paar kilo kwijt bent, dan heb je dat verrekte jojo-effect nog. Je bent weer “normaal” gaan eten en de kilo’s komen er dubbel aan! Hoe ga je het jojo-effect tegen?

De juiste voeding

Tijdens het lijnen heb je vaak veel vragen over gezonde voeding. Wat is wel goed om te eten, wat kun je beter laten staan. Welke hoeveelheid is genoeg en welke voedingsmiddelen helpen extra vet te verbranden?

Kortom, wie helpt je door de moeilijke momenten heen en welke tips en oefeningen zorgen ervoor dat je uiteindelijk ook daadwerkelijk je doel bereikt en behoudt?

Diëtist, slankclub of E-cursus gewichtsbeheersing?

Je kunt ervoor kiezen om een diëtist te bezoeken, of je aanmelden bij een slankclub. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een e-cursus gewichtsbeheersing te volgen?

Wat zou je ervan vinden als je heerlijke gezonde recepten toegezonden krijgt, je via chat of e-mail mentaal gecoached word en dat je tips en oefeningen ontvangt om je doel sneller te behalen? Dat je videotrainingen kunt volgen om gemotiveerd te blijven en hulp kunt vragen bij “lotgenoten” op een forum als je het even moeilijk hebt?

Er zijn tal van e-cursussen op het gebied van afvallen, lijnen en gezond eten. Doe er je voordeel mee, bekijk de cursussen en kies degene die bij jou en jouw lifestyle past en verlies voorgoed je overtollige kilo’s!